6 hetes kihívás program
A következő Élj kreatívan! kihívás program szeptemberben indul
Csatlakozom

01

Miről szól az Élj kreatívan! kihívás program?
EZ EGY SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM, AMELYBEN Nemzetközi szakemberek módszereit próbáljuk ki a gyakorlatban, játékos feladatokon keresztül, egymást segítve, hogy felszabadítsd magadban a saját kreatív erőforrásaidat.

Ha ismered a munkásságom, olvasod a Szikrákat vagy láttad az Élj kreatívan! könyvet, talán van egy elképzelésed a kihívás program hangulatát, szemléletmódját, lendületét illetően, ám még így is sok meglepetést tartogatok neked. A folyamat során azt veszed majd észre, hogy valami elkezd változni az életedben… a hangulatod, a hozzáállásod, a munkamorálod, az életkedved, a lehetőségeid, de legfőképp a nézőpontod! Egy olyan rendhagyó, SZEMLÉLETFORMÁLÓ programban vehetsz részt, amely során felszabadíthatod a kreatív potenciált az életedben. Ennek a hat hétnek az egyetlen célja az lesz, hogy feltérképezd az utat az egyedi és elégedett önmagadhoz! Kíváncsi vagy?

MENTORÁLÁS

A program során én is végig jelen leszek, élő beszélgetések és írásos feladatok formájában végig segíteni foglak.

CSAPATKOHÉZIÓ

Minden kihívás könnyebb, ha társakkal vágunk bele, amihez támogató formátumot és zárt csoportot biztosítok.

VIRTUÁLIS ELŐADÁSOK

A könyvben megszólaló magyar szakemberekkel rendszeres beszélgetések várnak rád a heti kihívástémáról.

KIHÍVÁSFÜZET

A welcome csomagodban lévő könyv, kihívásfüzet és kihívásnaptár a céljaidat, a fejlődésedet segítik.

JÁTÉKOSÍTOTT KIHÍVÁSOK

Heti kihívások teszik izgalmassá és pontozással játékossá a programot, a versenyszellem növeli az aktivitást.

AJÁNDÉKOK

A heti kihívásokat könyvajándékokkal és a tematikához szabott kuponokkal teszem még vonzóbbá.

02

Kinek szól a 6 hetes kihívás-program?
 • Akit hajt a kíváncsi tudásvágy és fontos számára az önfejlesztés
 • Aki rugalmasabban, kreatív szemléletmóddal tekintene az életére
 • Aki kilépne abból a bizonyos kényelmi zónájából
 • Akinek lendület kell, mert úgy érzi, megrekedt az életében
 • Aki szeretné színesebbé, érdekesebbé tenni a hétköznapjait
 • Aki keresi az utat egy önazonosabb élethez
 • Aki kitörne a mindennapi mókuskerékből és keresi a lehetőségeket
 • Aki kalandvágyó és nyitott a mentális kihívásokra

03

Miért fontos neked is fejleszteni a kreativitást?
Mert a kreativitás a 21. század túlélőkészsége, szükséged van rá a boldoguláshoz

Változékony, bizonytalan, komplex, gyors ütemű  világban élsz, ami folyamatosan kihívások elé állít, így még nagyobb szükség van a kreatív problémamegoldó gondolkodásra, a rugalmasságra, a folyamatos tanulásra és arra, hogy kíváncsian, kritikusan, kérdésekkel telve állj az élethez, mint valaha. Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudj a mozgásban lévő körülményekhez, meglásd a lehetőségeket, újszerű megközelítéseket alkalmazz, önmotiváltan haladj a céljaiddal, alkalmazkodni tudj a megváltozott feltételekhez és a változással szembeni félelmed ellenére elégedetten élj, a kreativitás egy nagyon fontos muníció.

Mert 10% alatt van a kreativitás szinted, ha nem fejlesztetted eddig

Azok a képességek, amelyek a kreatív teljesítményhez szükségesek, velünk szültetettek, ám felnőttkorra egyre csökken a szintjük. A jó hír, hogy a kreativitás tanulható, fejleszthető, készség szintre emelhető és nemcsak a művészek kiváltsága, mindannyian kreatívak vagyunk, csak másképp. A kreativitáshoz rugalmas hozzáállás és kíváncsi tudásvágy kell, hogy olyan nézőpontból lásd a világot, és benne önmagadat, amely kiszélesíti az életteredet, bővíti a lehetőségeidet, megnöveli az életenergiádat, elégedettebbé teszi az életedet!  Ez a kreatív látásmód bármikor, bárkinél fejleszthető. Nálad is. Akár ezzel a játékos programmal.

“Amikor az emberek megtalálják a nekik megfelelő közeget, fölfedezik igazi kreatív potenciáljukat, és önmagukra találnak. Ha segítünk az embereknek kapcsolatba kerülni saját kreatív képességeikkel, felszabadíthatjuk bennük a legjobbat, amit a világnak nyújtani tudnak.”

Sir Ken Robinson - nemzetközileg elismert oktatási szakember, kreativitás szakértő
Ha idáig eljutottál, ez biztosan neked való program
Szeretnéd felszabadítani a benned rejlő kreatív potenciált?
Jelentkezem

04

Milyen témákat érintünk a 6 hetes kihívás-program során?

05

Hogyan fogjuk fejleszteni a kreativitásodat?
A hét minden napján elgondolkodtató és cselekvésre bíztató feladatok várnak rád.

Minden hétnek egymáshoz hasonló felépítése van. Hétfőnként érkezik a heti témához tartozó kihívás, majd a hét folyamán különféle feladatokkal lesünk bele a múltadba, aktivizáljuk a jelenedet és próbára tesszük a kreatív potenciálodat, valamint elébe megyünk a vágyott jövőnek. Péntekenként élő beszélgetésekben vehetsz részt, ahol magyar szakemberekkel vitatjuk meg a heti témát, és minden résztvevőt bevonunk, hogy megossza a véleményét, tapasztalatát, a heti témával kapcsolatos megéléseit. Hétvégén nincs teendőd, az inkubálódásé a terep, “csupán” a heti kihívás összegzése zajlik, mivel a legaktívabb tagok ajándékokkal gazdagodnak. Elég, ha naponta csak pár percre jelentkezel be a csoportba a feladatért, aztán rajtad áll, hogy mikor, hogyan, hol végzed el. Olyan kihívások várnak rád, amik munka mellett is simán beleférnek, sőt, érdekesebbé is teszik a napodat. Van kedved velünk tartani? Izgalmas 6 hét lesz!

06

A 6 hét alatt megtapasztalhatod az életedben, hogy
 • miként láthatsz a problémákban lehetőséget
 • hogyan meríthetsz a kudarcból ihletet
 • hogyan veheted kézbe a saját életed alakítását
 • hogyan találj rá a saját szerelemprojektedre
 • hogyan aktivizáld a belső motivációd
 • miként kommunikáld azt, amiben hiszel
 • hogyan találj ki és vigyél végig egy jó ötletet a megvalósulásig
 • hogyan lehetsz másokra hatással a szemléletmódoddal
 • miben vagy egyedi, különleges és hogyan tudod ezt érvényre juttatni
 • hogyan tudod aktivizálni a saját kreatív erőforrásodat és hasznát venni a mindennapjaidban
Garancia
Ajánlás

Minden túlzás nélkül állítom, hogy Évi a legkiválóbb kreatív szakember, akit ismerek. Elképesztően olvasott, tájékozott, jól informált, bármilyen szakmai téma is kerül terítékre, ő tele van éles meglátásokkal. Megbízható és alapos, maximálisan lehet rá mindenben számítani. Különösen kedvelem benne azt, hogy miközben minden helyzetben felkészült, tudatos és célorientált, könnyedén képes teret engedni egy hirtelen jött ötleteknek, rugalmasan és kreatívan tervez újra egy váratlan szituációban. Nem ismeri a probléma kifejezetést, minden nehéz helyzetet egy pillanat alatt fordít át lehetőséggé.Barta Nikolett – Edisonplatform, EdisonKids, Bridge Bizniscool, Womenspiration

Garancia
Vállalás

Ha még bizonytalan vagy, hadd tegyek egy felajánlást. Amennyiben szorgalmasan végigcsinálod a 6 hetet, aktív vagy a feladatokban – az aktivitásod adminisztrálva lesz a heti kihívásajándékok miatt – , és mégis úgy érzed a kihívás végére, hogy nem érte meg a belefektetett pénz, visszautalom a jelentkezési díjadat. A könyvet megtarthatod. Mit gondolsz?

Ennyi időd van dönteni…

Programcsomag
Mennyibe kerül a program?

Úgy alkottam meg a 6 hetes program struktúráját, hogy folyamatosan mozgásban tartsa a lelkesedésedet, a versenyszellemedet, a kíváncsiságodat és persze fejlessze a kreatív szemléletedet, mindig kapj inputot, szakmai inspirációt, különféle nézőpontokat, csapatsegítséget és sok figyelmet tőlem. A figyelmemnek az ügyfeleim felé 20.000 Ft-os óradíja van. Számold ki a 6 hetet… Szerinted megéri belevágnod ebbe a rendhagyó, egyedi hat hetes programba egy óradíj áráért? És arról még nem is beszéltem, hogy könyvet is kapsz ajándékba, meg kihívásfüzetet, feladatkövető naptárat és a heti tematikához passzoló könyvkuponokat, amelyek hasznosak, ha tovább mélyülnél egy-egy témában. Kíváncsi vagy? Tarts velem, és dönts mihamarabb, mert a halogatásnak ára van…

előjelentkezés aug. 31-ig

24500 Ft

/fő

Szeptember 01. után 34 500 Ft

Hat hetes kreatív mentorprogram  100.000 Ft feletti érték

Élj kreatívan! könyv 3.990 Ft

Kihívásfüzet és – naptár 2.000 Ft

Egyedi HVG könyvkuponok 12.000 Ft értékben

Heti könyvajándékok 25.000 Ft értékben

Szakértői privát kerekasztal-estek jegyárban 20.000 Ft érték

Fejlesztenéd a kreativitásodat?
Csatlakozz az őszi kihívás programhoz, hogy rátalálj az egyedi önmagadra!
50fő
vehet csak részt a programon