Évindító 6 hetes kihívás program
SZERETNÉD KREATÍV ENERGIÁVAL FELTANKOLNI BÁRMIKOR? A kihívás után most itt az online kurzus!
Csatlakozom
MÁR NEM LEHET JELENTKEZNI A KIHÍVÁSRA – Irány inkább az online kurzus!

01

Miről szól az Élj kreatívan! kihívás program?
EZ EGY SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM, AMELYBEN Nemzetközi szakemberek módszereit próbáljuk ki a gyakorlatban, játékos feladatokon keresztül, egymást segítve, hogy felszabadítsd magadban a saját kreatív erőforrásaidat.

A 6 hetes Élj kreatívan! kihívás egy rendhagyó és egyedi élmény, izgalmas felfedezőút önmagad felé, amely során különféle nézőpontokból láthatsz rá az életedre, ahol egymást érik az ahaélményeid, amely megszínesíti a napjaidat, amely új utakat nyit meg és olyan szegleteidbe is elkalauzol, amelyre nem is számítasz… Ezzel a kihívással igazán beindíthatod és kreatív löketet adhatsz a 2021-es évednek!

Ha ismered a munkásságom, olvasod a Szikrákat vagy láttad az Élj kreatívan! könyvet, talán van egy elképzelésed a kihívás program hangulatát, szemléletmódját, lendületét illetően, ám még így is sok meglepetést tartogatok neked. A folyamat során azt veszed majd észre, hogy valami elkezd változni az életedben… a hangulatod, a hozzáállásod, a munkamorálod, az életkedved, a lehetőségeid, de legfőképp a nézőpontod! Egy igazán rendhagyó, SZEMLÉLETFORMÁLÓ kihívásban vehetsz részt, amely során a támogató csoport segítségével felszabadíthatod a kreatív énedet. Ennek a hat hétnek az egyetlen célja az lesz, hogy feltérképezd az utat az egyedi és elégedett önmagadhoz, és a saját kreatív térképeddel vágj bele a 2021-es évbe! Kíváncsi vagy?

MENTORÁLÁS

A program során én is végig jelen leszek, élő beszélgetések és írásos feladatok formájában végig segíteni foglak.

CSAPATKOHÉZIÓ

Minden kihívás könnyebb, ha társakkal vágunk bele, amihez támogató formátumot és zárt csoportot biztosítok.

VIRTUÁLIS ELŐADÁSOK

A könyvben megszólaló magyar szakemberekkel rendszeres beszélgetések várnak rád a heti kihívástémáról.

KIHÍVÁSFÜZET

A welcome csomagodban lévő könyv, kihívásfüzet és kihívásnaptár a céljaidat, a fejlődésedet segítik.

JÁTÉKOSÍTOTT KIHÍVÁSOK

Heti kihívások teszik izgalmassá és pontozással játékossá a programot, a versenyszellem növeli az aktivitást.

AJÁNDÉKOK

A heti kihívásokat könyvajándékokkal és a tematikához szabott kuponokkal teszem még vonzóbbá.

02

Kinek szól a 6 hetes kihívás-program?
 • Akit hajt a kíváncsi tudásvágy és fontos számára a fejlődés
 • Aki rugalmasabban, kreatív szemléletmóddal tekintene az életére
 • Aki kilépne abból a bizonyos kényelmi zónájából
 • Akinek lendület kell, mert úgy érzi, megrekedt az életében
 • Aki szeretné színesebbé, érdekesebbé tenni a hétköznapjait
 • Aki keresi az utat egy önazonosabb élethez
 • Aki kitörne a mindennapi mókuskerékből és keresi a lehetőségeket
 • Aki kalandvágyó és nyitott a mentális kihívásokra
 • Akinek jól jön egy támogató közeg, együttműködő csapat

“Mindazoknak, akik fontolgatták, de valamiért nem vágtak bele (még): Az élj kreatívan 6 hetes kihívás Évivel életem legjobb beruházása volt önmagamba! Mondom ezt úgy, hogy még a 3. hét holnap kezdődik. Aha-élmények, felismerések, átkattanások – azt hiszem ezekkel tudom a leginkább jellemezni, de ezt a könyve is megadja. Amitől a program igazán hasznossá válik, a közösség. Az ahogyan Évi együttműködésre, közös gondolkodásra sarkall. Elmondhatatlan érzés nap nap után rádöbbeni, hogy gyakorlatilag mindannyian ugyanazokkal a problémákkal viaskodunk, ugyanolyan hátráltató hiedelmeink vannak. Ugyanakkor felismerhetjük az erejét annak, hogy tudjuk egymást motiválni, segíteni, kölcsönösen hatunk egymásra. Szuper szemléletváltáson lehet átmenni, tényleg szívből ajánlom mindenkinek!”

Pünkösti Nóra - kihívás résztvevő

“A program annyira pörgős és megmozgatja minden idegszálamat, hogy azon kapom magam reggelente, hogy hú, ma mi lesz az új feladat és egész nap azt érzem, hogy az agyam eddig pihenő részei váltak aktívvá. Lefoglal, kikapcsol, feltölt, felvillanyoz, gondolkodóba ejt, és az érzékeny oldalamat is megpendíti. Ez olyan mint egy óriási, sokdarabos, izgalmas puzzle. Hétről hétre rajzolódik ki a kép és sokszor van, hogy valami nem az, aminek elsőre látszik, hanem annál sokkal színesebb, mélyebb vagy sokrétűbb. Egy kaleidoszkóphoz tudnám hasonlítani: egy “apró” változással az összkép is megváltozott. Ez az az újszerű látásmód az, ami engem meglep és néha meghökkent, és amiért nap mint nap imádom ezt a kihívást csinálni. A másik, a csapat ereje és támogatása, ami hihetetlen erővel bír, ilyet, mint ebben a csoportban, még nem tapasztaltam. Nagyon örülök, hogy belevágtam!”

Sidó Klaudia - kihívás résztvevő

03

Miért fontos a kreatív szemléletmód?
Mert a kreativitás a 21. század túlélőkészsége, szükséged van rá a boldoguláshoz

Változékony, bizonytalan, komplex, gyors ütemű világban élsz, ami folyamatosan kihívások elé állít, így még nagyobb szükség van a kreatív problémamegoldó gondolkodásra, a rugalmasságra, a folyamatos tanulásra és arra, hogy kíváncsian, kritikusan, kérdésekkel telve állj az élethez, mint valaha. Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudj a mozgásban lévő körülményekhez, meglásd a lehetőségeket, újszerű megközelítéseket alkalmazz, önmotiváltan haladj a céljaiddal, alkalmazkodni tudj a megváltozott feltételekhez és a változással szembeni félelmed ellenére elégedetten élj, a kreatív szemléletmód egy nagyon fontos muníció. Ebben segít ez a 6 hetes kreatív szemléletformáló kihívás.

Mert benned is ott a kreatív szikra, ami felvillanyoz és elégedettebbé tesz

Azok a képességek, amelyek a kreatív teljesítményhez szükségesek, velünk szültetettek, és nemcsak a művészek kiváltsága, mindannyian kreatívak vagyunk, csak másképp. A kreativitáshoz rugalmas hozzáállás és kíváncsi tudásvágy kell, hogy olyan nézőpontból lásd a világot, és benne önmagadat, amely kiszélesíti az életteredet, bővíti a lehetőségeidet, megnöveli az életenergiádat, elégedettebbé teszi az életedet!  Ez a kreatív látásmód előhozható a könyvvel vagy a könyv alapján életre hívott elgondolkodtató, megmozgató, egymást támogató, játékos kihívással. Ez a szemléletváltó program kihozza belőled azt a felvillanyozó mentális energiát, amit kreativitásnak hívunk.

Ha idáig eljutottál, ez biztosan neked való program
Szeretnéd felszabadítani a benned rejlő kreatív potenciált és a saját térképeddel belevágni a 2021-es évbe?
Jelentkezem

04

Milyen témákat érintünk a 6 hetes kihívás során?

05

Hogyan épülnek fel az kihívás hetei?
A hét minden napján elgondolkodtató és cselekvésre bíztató feladatok várnak rád.

Minden hétnek egymáshoz hasonló felépítése van, és 6 feladattípus váltakozik. Hétfőnként reggel érkezik a heti témához tartozó kihívás és az ajándékozás, majd a hét folyamán különféle alkotói-, módszertan-, vagy éppen gondolatbuborék feladatokkal és bátorságpróbákkal ismerheted meg magad különféle nézőpontokból. Csütörtökönként élő Zoom beszélgetésekben vehetsz részt, ahol magyar szakemberekkel vitatjuk meg a heti témát, és minden résztvevőt bevonunk, hogy megossza a véleményét, tapasztalatát, a heti témával kapcsolatos megéléseit. Hétvégén nincs teendőd, az inkubálódásé a terep, “csupán” a heti kihívás összegzése zajlik, mivel a legaktívabb tagok ajándékokkal gazdagodnak. Elég, ha naponta csak pár percre jelentkezel be a csoportba a feladatért, aztán rajtad áll, hogy mikor, hogyan, hol végzed el. Olyan kihívások várnak rád, amik munka mellett is simán beleférnek, sőt, érdekesebbé is teszik a napodat. Van kedved velünk tartani? Izgalmas 6 hét lesz!

Challenges

Createday

Zoomday

Thinkday

doitday

technicday

06

A 6 hét alatt megtapasztalhatod az életedben, hogy
 • miként láthatsz a problémákban lehetőséget
 • hogyan meríthetsz a kudarcból ihletet
 • hogyan veheted kézbe a saját életed alakítását
 • hogyan találj rá a saját, egyedi hangodra
 • hogyan aktivizáld a belső motivációd
 • miként kommunikáld azt, amiben hiszel
 • hogyan találj ki ötleteket és tegyél lépéseket felé
 • hogyan lehetsz másokra hatással a szemléletmódoddal
 • miben vagy egyedi, különleges és hogyan tudod ezt érvényre juttatni
 • hogyan tudod aktivizálni a saját kreatív erőforrásodat és hasznát venni a mindennapjaidban

Sok éve foglalkozom önfejlesztéssel, az Élj kreatívan kihívástól mégis rengeteget kaptam. Új nézőpontjaim lettek, tovább bővült az önismeretem, időnként nagyon megizzasztottak a feladatok, időnként lubickoltam bennük, de mindig hoztak felismeréseket. Valószínűleg még sokáig fog bennem dolgozni ez a 6 hét és jól fogom tudni használni azt a muníciót amivel itt felszerelkeztem. Az idei legjobb döntésem volt amikor jelentkeztem.

Ági

Az eddigi 5 hét többet ért, mint eddig az összes önismereti tréning, videók, könyvek együttvéve! Csak azért nem bánom, hogy vége lesz, mert rengeteg ötletet, muníciót kaptam a vállalkozásom fejlesztéséhez, úgy néz ki a szerelemprojektemmel is lesz valami, lesz tennivalóm bőven!

Móni

A kreativitás egyáltalán nem egy olyan beszűkült jelentéssel bíró fogalom, mint eddig gondoltam. Ebben a formában már a saját kreativitásomra is más szemmel tekintek. Nagyon jó volt hallani a Zoom beszélgetésen is a vendégek történetét/véleményét, igazán inspirálóan hatottak rám. Amikor kitöltöttem az első kérdőívet, azt írtam hogy nem tartom magam kreatívnak, ma már nem így gondolom.

Nóri

Tetszik, hogy a feladatok a könyvhöz kapcsolódnak, ahogy haladok a könyvben, úgy egészíti ki a gyakorlat. Szeretem, hogy ennyire részletesen minden ki van találva, hihetetlen munka mennyiség és energia van benne. Az aktivitás is nagyon pozitív számomra, mert mostanában pont a bezárkózottságot tapasztalom. Szóval összeségében továbbra is lelkes, köszönöm! 🙂

Evelin

Annyira sajnálom, hogy már vége van ennek a hat hétnek. Nagyon sok dolgot tanultam, más szemléletmódot, rendszert kaptam és lendületet. Szuper volt látni azt a lelkesedést, ami belőled árad és szuper volt a csoport is.

Anikó

"Nagyon örülök, hogy belevágtam. Hiába vannak kreativitást fejlesztő anyagaim, ha nem foglalkozok velük. És itt maga a kihívás és a közösség ösztönzött, hogy minden nap csináljam a feladatokat. Nagyon jól összeállítottak a napi feladatok, mindegyiken értékes volt elgondolkozni. A végső konklúzió pedig az, hogy a szemléletváltás lehetséges. 🙂 "

Zita

Nagyon sok jó tapasztalatom van. Eddig nem hittem eléggé magamban, ám itt annyira sok pozitív és inspiráló emberrel "találkoztam", amit imádok, és nagyon sokat tanultam magamról a kihívások alatt. Alig várom a továbbiakat ☺️!!

Imola

Nagyon inspiráló, és megmozgató az összes kis feladat! Szuper jól van felépített a kihívás! Nagyon szeretem, hogy minden jól érthető, és hogy abszolút van keret, de mégis teljes a kreatív szabadságunk. Szuper, hogy támogató a közeg is. Hálás vagyok, hogy része lehetek.

Ági

A hatodik hét végén felébredve olyan volt ez, mint egy teljes elmerülés magamban, amire nagyon régen volt már példa. Sok kérdést megválaszoltam, amire az elmúlt évben nem tudtam választ kaptam, hiába kerestem. Kreatívan és pozitívan reagálni a változásokra, ezt tanultam meg. MInden újratervezhető és a legnagyobb kis semmiből is újra lehet épülni. Köszönöm, hogy vezettél a 6 hét során, hogy fogtad a kezem és arra késztettél, hogy mindent nézzek meg máshonnan is. Ezt viszem tovább és 2021-re!

Emese

Mióta a kihívás tart az volt a felismerésem, hogy mennyire rövid idő elég arra, hogy egy kis változtatás, egy másik szemléletmód milyen hatalmas változást és örömöt hozzon...

Éva

A kreativitás egy jóval tágabb fogalom, mint azt elsőre gondoltam volna. A közösség sokszínűsége a kreativitást is sokszínűvé teszi. Ráadásul sokkal jobban elkezdtem figyelni, hogy mikor tekintek valamire rögzült szemléletmóddal és ha szükséges, akkor azt hogyan tudom átfordítani fejlődésibe.

Kata

Egy hosszú ideje tartó befásult időszakban jelentkeztem a kihívásra, és rájöttem, hogy tudok változni, és akarok is. Már ez a három hét is mennyi mindent adott, és még ugyanennyi hátra van! Tudatosabb lettem abban, hogy keressem a fejlődési lehetőségeket.

Bogi

Ez a hét brutális volt. Olyan mélységekben szántottam, hogy hihetetlen.
Változatlanul nagyon élvezem a kihívást, de ez váratlanul ért, mármint megleptem magamat. A szó legjobb értelmében. 🙂

Eszter

Nekem ez a 3. hét szenzációs volt. Hosszú ideje küzdök azzal az érzéssel, hogy merre tovább, de sehogy nem sikerült válaszokat nyerni. Tavaly év végén egy nagyon intenzív időszakot zártam, felkelni onnan nagyon nehéz volt, de most érzem, hogy élek, hogy van miért. Köszönöm.

Emese

Szuper feladatok voltak! Zseniális szakemberekkel beszélgettünk, nekem mégis a legtöbbet az a nap adta, amikor páros és kiscsoportos feladatokat kaptunk: az egymás feladataira reagálás olyan beszélgetéseket eredményezett, ami a feladat elvégeztén túl is sokat adott. 🙂 Nagyon köszönöm ezt a 6 hetet! Többet kaptam tőle, mint képzeltem!

Réka
Garancia
Vállalás

Ha még bizonytalan vagy, hadd tegyek egy felajánlást. Amennyiben szorgalmasan végigcsinálod a 6 hetet, aktív vagy minden feladatban – az aktivitásod adminisztrálva lesz a heti kihívásajándékok miatt – , és mégis úgy érzed a kihívás végére, hogy nem érte meg a belefektetett pénz, visszautalom a jelentkezési díjadat. A könyvet megtarthatod. Mit gondolsz?

A PROGRAM MÁR BETELET, ám december 21-től indul a kihívás alapján készült online kurzus, amihez bármikor lehet csatlakozni.

“Sok online és offline képzésen vettem részt életem során, de ez a kihívás volt a legjobb befektetés magamba! Rendkívül jól felépített a program, lépésről lépésre közelebb kerülsz magadhoz. Néha játékos, néha izzasztó. Az utóbbi kategóriába sorolt kihívások vezetnek rá arra egyébként, hogy milyen erőforrásaink vannak, valamint, megtanít arra, hogy képesek vagyunk megbirkózni nagyobb falatnak tűnő kihívásokkal is, csak nem mindig kell azonnal válaszolni. Néha hagyni kell, hogy megérjen a válasz. Óriási élmény, sok-sok felismerés, amihez az igazi pluszt az adja, hogy a közösség tagjai támogatóak, egymást inspiráljuk, segítjük. Mind-mind más területekről, más tapasztalatokkal érkezünk, és pont ettől válik igazán sokszínűvé az egész, mert mindenki hozzá tud tenni az ő teljesen egyedi nézőpontjából valamit a többiekéhez. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom: ez a hat hét egy életre megváltoztatja a magadról és a világról alkotott képed!”

Pünkösti Nóra
Programcsomag
Mennyibe kerül a 6 hetes kihívás program?

Úgy alkottam meg a 6 hetes kihívás struktúráját, hogy folyamatosan mozgásban tartsa a lelkesedésedet, a versenyszellemedet, a kíváncsiságodat, mindig kapj inputot, szakmai inspirációt, különféle nézőpontokat, fantasztikus csapatsegítséget és sok figyelmet tőlem. A figyelmemnek az ügyfeleim felé 24.500 Ft-os óradíja van. Számold ki a 6 hetet… Számodra miért éri meg belevágni ebbe a rendhagyó, egyedi hat hetes programba közel 2 óradíj áráért? HETI 6650 Ft, kb. két ebédmenü ára. Nekem azért éri meg ez a szemtelenül alacsony ár, mert nagycsoportos összeg, ám ha csak páran vennétek részt rajta (öt fő alatt), akkor ennek sokszorosa, legalább 200.000 Ft lenne. És arról még nem is beszéltem, hogy a napi egy kávé árába kerülő 6 hetes kihívásért nemcsak az én figyelmemet kapod meg, hanem könyvet is kapsz ajándékba, meg kihívásfüzetet, feladatkövető naptárat és a heti tematikához passzoló könyvkuponokat, amelyek hasznosak, ha tovább mélyülnél egy-egy témában. Kíváncsi vagy? Tarts velem, és dönts mihamarabb, mert a halogatásnak ára van…

A PROGRAM BETELET, MÁR CSAK AZ ONLINE KURZUSRA lehet jelentkezni.

jelentkezés

39900 Ft

/fő

Hat hetes mentorprogram  200.000 Ft feletti érték
Élj kreatívan! könyv 3.900 Ft
Kihívásfüzet és – naptár 2.000 Ft
HVG könyvkuponok 12.000 Ft érték
Heti könyvajándékok  6 x 3.900 Ft érték
Heti kurzusajándék 6 x 9.900 Ft érték
Heti mentoróra ajándék 6 x 24.500 Ft érték
Szakértői privát kerekasztal-estek jegyárban 20.000 Ft érték

min. 460.000 Ft értékű program tizednyi áron!

VÁRÓLISTA VAGY ONLINE KURZUS
Betelet, irány az online kurzus

Ebben a formában már nem lesz 6 hetes kihívás, ám éppen ezért elstartolt az Élj kreatívan! ONLINE KURZUS, a kihívás autodidakta változata. A kurzus 6 fejezetén és azon belül 30 leckéjén olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Térképezd fel az utat az egyedi és elégedett önmagadhoz izgalmas feladatok, mentorvideók, elgondolkodtató kérdések és színes nézőpontok segítségével! Irány az ONLINE KURZUS!

Ha értesülni szeretnél egy későbbi, új kihívásról, iratkozz fel a várólistára.

Ha érdekel az Élj kreatívan! kihívás illetve a könyv köré épült izgalmas témák, kövesd a Szikrákat a közösségi médiában, csatlakozz a FB csoporthoz, hallgasd a podcastot, iratkozz fel a Szikramailre és értesülj első kézből a meghirdetett programokról.